2014-05-05 12:31:22• hírek • Szatmar.ro

Sikeres szatmári nők mesélnek magukról

Sikeres nők iskolája címmel szervez az RMDSZ Szatmár Megyei Nőszervezete olyan előadás sorozatot, amely keretén belül a hangsúly azokon a nőkön van, akik Szatmár megyében élnek, s akik vállalják azt, hogy élettapasztalatukat a többiekkel megosztva rámutassanak arra, hogy a sikert nem lehet egyértelműen definiálni.

A siker lehet az előadó hölgyek szemszögéből egy harmonikusan működő, sokgyermekes család vagy egy magánvállalkozás gazdasági sikere, de ugyanígy lehet szakmai elismerés vagy pusztán egy közösség motorjaként való működés is a siker záloga.

„Az előadások egy országos konferenciasorozat részeként valósulnak meg, lehetőséget adván arra, hogy a közösségek felismerjék a saját emberi erőforrásukban rejlő lehetőségeket, s elkezdjenek másként tekinteni azokra, akik valamilyen sikereket érnek el" - mutatott rá Őri-Pákay Franciska, a nőszervezet ügyvezetője, majd hozzátette, hogy a legtöbbször a sikeres nők azok, akik fel sem ismerik, hogy ők sikereket érnek el.

Május 9-én, pénteken 14 órától a megyei múzeum nagytermébe várnak minden érdeklődő hölgyet, hogy megismerhessék azoknak a társaiknak a történetét, akik úgy gondolják, hogy ily módon is képesek valamit nyújtani a közösségüknek. A rendezvény teljes programja és a sikeres nők neveire egy későbbi időpontban térünk vissza.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: